Lähiapaja – Clean taste sensations from the Saimaa region

DELICACIES NEARBY

Purchase lake fish and foods from producers in your local area.

Order on-line and pick-up 24/7.

(Unfortunately, product purchases are not available at the moment due to upgrade work with third party services in our payment process. We deeply apologise for the inconvenience. Purchasing should be available soon.)

 

Juvan ABC:n yhteyteen avattava lähiruokakontti on miehittämätön, REKO-lähiruokarenkaan kaltainen myyntipiste, josta asiakkaat voivat noutaa tilaamansa tuotteet itse.

 

Lähiapaja on osa Fisu-postilla järvikalat liikkeelle-hanketta. Hankkeen tavoitteena on kokeilla ja kehittää uudenlaista digitaalista suoramyyntikanavaa kotimaiselle järvikalalle ja lähiruoalle. Suoramyynti tarjoaa kalastajille ja lähituottajille lisätuloja, ja asiakkaat hyötyvät ympärivuorokautisesta aukioloajasta sekä kattavasta, tuoreesta lähituotevalikoimasta. Henkilöasiakkaiden lisäksi myös ruokapalveluyritykset kuuluvat Lähiapajan kohderyhmään.

 

Fisu-postilla järvikalat liikkeelle-hankkeessa ovat mukana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen kalatalousryhmä. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta. Hankkeen toteutusaika on 1.1.2018 – 30.6.2019. Teknisestä toteutuksesta vastaa Coreorient Oy.

Go to store

Partners

Media